Persoonlijk Fitness Plan

Rob over zijn Persoonlijk Fitness Plan:

Natuurlijk is Martine du Floo de beste personal trainer die je maar kunt wensen.

Hoeveel personal trainers komen nou aan huis om met jou te werken, je te motiveren en stimuleren als het even tegenzit?! En reken maar dat dit gebeurt, hoor! 

De keren dat ik het niet meer zag zitten en toch weer de verleiding niet kon weerstaan om “even” een biertje te pakken of “even” toch die zak chips open te trekken waren legio. Maar juist, omdat Martine je steeds op een positieve manier volgt en vraagt hoe het met je gaat en of het goed gaat met je kuur en gewichtsverlies en je steunt als het even tegenzit, is zij de beste motivator die je maar kunt wensen!

Het is niet voor niets dat ik ruim 30 kilo ben afgevallen? Geloof je me niet? Kijk maar naar mijn foto’s. Het shirt dat ik daarop aanheb, zat vorig jaar nog strak om mijn zeer dikke buik. Ik had een buikomvang van 135 cm! Dat had ik in mijn eentje echt niet gekund, maar door

Martine’s uitgekiende programma om vet te verbranden in combinatie met de juiste voeding en voedingssupplementen ben ik nu op mijn streefgewicht van 96 kilo!

Kortom, Martine is de gewoon de beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *